Trencaclosques personalitzat | Rompecabezas personalizado

Ja està aquí l'estiu...! I sembla que, aquesta vegada, abans d'hora!
Amb l'arribada de l'estiu ve molt de gust passar estones a la fresca...
Et proposem un joc. Tria 6 imatges diferents que tinguin relació entre elles i te les muntem en daus de fusta

Et farem un trencaclosques ben original, podent-hi afegir algun text o dibuix, segons les teves indicacions, completament personalitzat!
Si, a més, vols obsequiar a algú amb aquest puzzle tan especial, el presentem dins d'una capsa de cartró reciclat, també personalitzable i amb moltes opcions de disseny.
Podeu passar moments molt entretinguts i divertits o exposar el trencaclosques en un lloc ben visible, com a multi-portaretrats familiar, podent canviar la imatge de tant en tant...

Tenim taller propi i mantenim el contacte amb tu durant tot el procés d'elaboració de la comanda, per la teva tranquil·litat.
:: 
¡Ya está aquí el verano...! Y parece que, esta vez, ¡antes de hora!
Con la llegada del verano apetece pasar ratitos al fresco...
Te proponemos un juego. Elige 6 imágenes diferentes que tengan relación entre ellas y te las montamos en dados de madera. Te haremos un rompecabezas muy original, pudiendo añadirle algún texto o dibujo, según tus indicaciones, ¡completamente personalizado!
Si, además, quieres obsequiar a alguien con este puzzle tan especial, lo presentamos en una caja de cartón reciclado, también personalizable y con muchas opciones de diseño.
Podéis pasar momentos muy entretenidos y divertidos o exponer el rompecabezas en un lugar visible, como multi-portaretratos familiar, pudiendo cambiar la imagen de vez en cuando...

Tenemos taller propio y mantenemos el contacto contigo durante todo el proceso de elaboración del pedido, para tu tranquilidad. 


Trencaclosques de 6 daus, amb packaging personalitzat.
::
Rompecabezas de 6 dados, con packaging personalizado.
(Les fotografies originals utilitzades per a realitzar aquest trencaclosques són de la Natàlia Brull.)