Regals de primavera | Regalos de primavera

El temps s'ha tornat boig, però ja hem entrat a la  p r i m a v e r a  !
Aquesta temporada ens omple d'optimisme i d'esperances, ens il·lumina per tots cantons i l'alegria se'ns desborda! Ens envoltem de flors, de tendresa, de colors, de llum, d'abraçades i de somriures!

T'oferim peces artesanals fetes amb les imatges de la teva vida.
Som especialistes en fotografies sobre fusta, en obsequis personalitzats per a moments únics.
Garantim la qualitat de cada encàrrec i treballem de manera exclusiva, atenta i amb molt de carinyo. Per demanar les teves peces, només ens has d'enviar una foto i un motiu, i et farem el record que ens demanis, sense mínims, des de l'inici fins a la presentació final, i tot fet al nostre estudi-taller.


 Si has d'organitzar algun esdeveniment familiar, de grup, o potser has de festejar una celebració més íntima, consulta'ns. Som propers!
::

El tiempo se ha vuelto loco, pero ¡ya hemos entrado en la  p r i m a v e r a !
Esta temporada nos llena de optimismo y de esperanzas, nos ilumina por todas partes y ¡la alegría se nos desborda! ¡Nos rodeamos de flores, de ternura, de colores, de luz, de abrazos y de sonrisas!

Te ofrecemos piezas artesanales hechas con las imágenes de tu vida.
Somos especialistas en fotografías sobre madera, en obsequios personalizados para momentos únicos.
Garantizamos la calidad de cada encargo y trabajamos de manera exclusiva, atenta y con mucho cariño. Para pedir tus piezas, sólo nos tienes que enviar una foto y un motivo, y te haremos el recuerdo que nos pidas, sin mínimos, desde el principio hasta la presentación final, y todo realizado en nuestro estudio-taller.


Si te toca organizar algún evento familiar, de grupo, o quizá tienes que festejar una celebración más íntima, consúltanos. ¡Somos cercanos!